Liam Payne: Sramota me je kad čujem „What Makes You Beautiful“!

Liam Payne bi ozbiljno želeo da postane zvezda dance pop muzike i kada se priseti svog prvog izdanja u bendu One Direction kaže da mu nije baš najprijatnije.

„Obožavam dance muziku i čitav život sanjam da se moja pesma vrti u klubu, radio sam i mnoge remikse za bend“ priča Liam o pravcu u kom želi da njegova karijera ide. „Ali kada DJ pusti ’What Makes You Beautiful’ pomalo se postidiš, to nam je nekada izgledalo zrelo jer smo bili jako mladi.“ Liamu očigledno više prija pravac u kom ide sada kao solo izvođač, to je naglasio i u „Strip That Down“ gde u jednom trenutku kaže „Bio sam u 1D-u ali sada sam slobodan“ jer može da stvara muziku baš kakvu je uvek želeo.

Ipak, kada su u pitanju saradnje Liam bi rado zapevao ponovo sa nekim od članova benda! „To bi bilo super jer već znamo da nam glasovi idu zajedno. Samo bi morali da nađemo odgovarajuću pesmu.“ Takođe se nada da bi Cheryl mogla da ga upozna sa svojim prijateljem Calvinom Harrisom – „Saradnja sa njim bi bila strava, pevao sam njegove pesme i dok sam bio u bendu.“ Na kraju najavljuje da očekujemo njegov novi singl jako brzo i da je u pitanju pesma koju je Charlie Puth napisao! „Pesma nije o meni i to mi je zanimljivo, videćete, super je“ kaže on.

Pročitajte još  50 Cent stao uz Directionere: Momci, vraćajte se što pre, biće prekasno!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “Liam Payne: Sramota me je kad čujem „What Makes You Beautiful“!

  1. Svi imamo te stvari koje su nam bili super kada smo mladji a sada nas je sramota kada se toga setimo,potpuno ga razumem?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.