Delirijum Directionerki: Liam uživo najavio povratak benda! (video)

Liam Payne bio je gost u MTV šou Total Request Live i ovom prilikom je potvrdio da bi i sam jako voleo da One Direction ponovo bude na okupu!

Njegova solo karijera odlično ide i treba pomenuti da je “Strip That Down” držao prvo mesto u Americi na top listama a da je “Get Low” jedan od najvećih letnjih hitova u Engleskoj. “Sve ovo je ludo i osećam se neverovatno ispunjeno, svima sam zahvalan” izjavio je Liam i obratio se fanovima. On ovom prilikom nije otkrio mnogo o svom novom singlu “Bedrom Floor” ali se zna da će izaći sledeće nedelje, i kako Liam ističe, više puta se iznenada probudio na podu u sobi.

Ipak, najveću reakciju Directionerki je izazvala izjava o samom bendu u kojoj Liam otkriva da oseća da će se bend ponovo okupiti! “Imam osećaj da ćemo biti zajedno opet. Ostala nam je čitava turneja, nismo uopšte promovisali jedan album, jako bih bio uzbuđen i voleo bih da se bend vrati” otkriva on. “Znam da treba da pišemo još muzike i sve to je bilo jako zanimljivo i ljudima se dopadalo, ne možemo da stanemo zauvek!” Liamove reči vratile su nadu hiljadama Directionerki i izgleda da većina članova iskreno želi povratak!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Dosta mu je laži: Louis odgovorio na spekulacije o razlozima raspada 1D!

One thought on “Delirijum Directionerki: Liam uživo najavio povratak benda! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.