Harry Styles okupio 1D, ali ne na način koji smo svi očekivali!

Godinama se spekuliše o povratku legendarnog muškog benda One Direction, kako od strane medija, tako i o strane nekadašnjih članova kroz intervjue, a prognoze za njihov povratak su čak i veoma jake za ovu 2020. ili 2021. godinu. Treba još jednom napomenuti da momcima vreme ističe ukoliko žele da ponovo okupe bend i vrate makar upola stare slave koju su nekada imali kao petorka, jer kako vreme prolazi, šanse da postignu nekakav uspeh kao nekad su ravne nuli!

Kako smo sada svi u kućnoj izolaciji zbog situacije sa širenjem virusa, ne možemo da viđamo svoje prijatelje uživo, ali zato su tu razne mogućnosti da se makar vidimo preko video poziva na Whats Appu, Instagramu, Skypeu ili Zoomu (platformi koja je sada dobila na popularnosti, a mnoge škole i fakulteti je koriste za učenje). Harry Styles je zato odlučilo da malo obraduje fanove ponovnim okupljanjem One Directiona i to preko gore spomenute aplikacije – Zoom gde su momci održali jedan mini koncert upravo u čast društvenim distanciranjem. Harry je za SiriusXM razgovarao o mogućem okupljanju Liama Paynea, Nialla Horana, Louisa Tomlinsona i Zayna Malika u nekadašnji bend i njihovom potencijalnom nastupu preko mreža.

Harry je na tu ideju odgovorio: “Ne znam da li smo takav susret imali na umu. Ne znam da li bi to bilo tako,” odgovorio je pomalo misteriozno Harry, dodajući da to ne znači da nije otvoren za tu mogućnost. Mladi pevač ipak priznaje da je pomalo u problemu dok je u kućnoj izolaciji, jer ne može nikako da bude zauzet, dok ostali oko njega rade “prave” poslove. “Pa, živim sa ljudima koji rade prave poslove, pa oni rade, znate, većinom dana, što me ostavlja besposlenog na neki način, šta god,” objasnio je Harry. “Čitam dosta, pišem dosta. Trudim se da vežbam, da budem napolju (u dvorištu). Na kraju smo svi zajedno uveče i gledamo film,” otkrio je Harry.

Pročitajte još  Zanimljiv dan: Zayn Malik uradio OGROMNU tetovažu na glavi, pa prvi put pričao o 1D na svom Instagramu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Harry Styles

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.