Prošli put je rekao drugačije: Liam Payne objašnjava zašto mu se sin zove Bear (Medved)!

Da ne ispadne da objavljujemo istu vest dva puta, Liam Payne jeste već ranije objašnjavao zašto su Cheryl i on svog sina nazvali Bear. Međutim, gostujući u šou Jamesa Cordena, njegova priča je bila nešto drugačija!

“Kad se on rodio, jedna od babica je rekla da ukoliko on ne bude plakao, ostaće mu tečnosti u plućima što je vrlo ozbiljno”, priča Liam. “On je stalno mumlao ‘grrrr, grrrr’ dok je spavao. Desetak doktora ga je obilazilo dok je moja gospođa spavala. Na kraju, neko je konstatovao, ‘Ma, sa njim je sve u redu, samo voli da pravi buku’. Zbog te buke koja se i sad nastavlja smo ga nazvali Bear”.

Liam je ranije pričao da je glavni razlog za takvo ime to što je Bear “ogroman” kako on kaže pa se čak i njegova baka muči kad treba da ga podigne. Liam kaže i da Bear već sad jako voli muziku. “Obožava da peva, voli i kad mu se peva. To je ono što ga čini srećnim i zbog čega se i smeje, Možda ima muzike u njemu, znate”, kaže mladi pevač sa osmehom na licu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Harry Styles obećao uživo: "Ne planiram solo album!"

2 thoughts on “Prošli put je rekao drugačije: Liam Payne objašnjava zašto mu se sin zove Bear (Medved)!

  1. Sipmticno,mnogo mi je zanimljivije ovo drugo obnjasnjenje,nadam se da ga nece maltretirati u skoli kada poraste zbog imena?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.