Liam Payne: U One Directionu mi je bilo zabranjeno da plešem!

Nije nikakva tajna da One Direction nikad nije imao plesne nastupe, za razliku od svih drugih bojbendova, ali kako Liam Payne ističe, on je bio taj koji je najviše propatio zbog toga.

“Kad ste u bendu, onda je potrebno da nešto istrpite, tako da je to uvek bio problem. Sad plešem, a to nikad nisam mogao u bendu. Na to se uvek gledalo loše. U redu je ako komično plešete, ali ako počnete nešto ozbiljno, odmah bi došao komentar, ‘Šta to radiš?'”, kaže on.

Interesantno, ostatak momaka se i dalje uzdržava od plesa, tako da kad se 1D okupi, Liam će definitivno morati da se prilagodi ostatku ekipe!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Prosudite sami: Da li je Zayn tvitom poručio da ga kopira Liam ili Biebs?

One thought on “Liam Payne: U One Directionu mi je bilo zabranjeno da plešem!

  1. Meni je drago što Liam pleše 😉😊 neka rade šta ih usrecuje 😄 a nadam se skorom povratku benda i da će se svi novi prilagoditi 😃😂💕 ja bi se mogao prilagoditi na to odmah 😉😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.