Liam Payne: Ja sam u bendu imao najtežu ulogu dok Zayn nije morao ni da priča!

Liam Payne otkriva još jednu stvar vezanu za „podelu uloga“ u One Directionu koja je očigledno postojala jer on oseća da je Zaynu u svemu ovome bilo najlakše!

„Ja sam uvek bio lik koji rešava posao, taj koji je morao da priča sve vreme“ otkriva Liam u Radio 1 Breakfast Showu. „Pomišljao sam kako bi bilo lepo biti i Zayn nekad, on se samo pojavi i od njega se ne očekuje da kaže mnogo, osim kad mu se naglasi.“ Liamova uloga u bendu, po njegovim rečima, je bila najteža i zbog toga što je on morao da bude uvek zanimljiv svima – „Uvek je bio moj posao da izgledam ludo i da se šalim, ali sada sam stvarno ozbiljan“ kaže on.

Liam je upitan i kako će provesti Dan zaljubljenih ove godine, ali on je odgovorio da ga proslavlja svaki dan – ipak, ove godine će on biti poseban jer izlazi finalni deo filma Pedeset nijansi, „Oslobođeni“ a Liam zajedno sa Ritom Orom je dobio priliku da snimi glavnu numeru filma!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kako mu srce lupa: Pogledajte šta najviše uzbuđuje Harryja Stylesa! (video)

3 thoughts on “Liam Payne: Ja sam u bendu imao najtežu ulogu dok Zayn nije morao ni da priča!

  1. Voljela bih najviše da se One direction ponovno vrati na scenu😊😭😭☹😭😭

  2. Zamislite da kad se 1D ponovo okupi naprave duet sa Zaynom! To bi baš bilo kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.