Zagrljaji i suze radosnice: Liam Payne promovisao Hugo Boss kolekciju, družio se sa fanovima!

Liam Payne još od maja ove godine ima priliku da sarađuje sa velikim brendom kao što je Hugo Boss i da u okviru njihove kompanije predstavi sopstvenu kolekciju koju je promovisao u toku ovog vikenda u jednom tržnom centru, što je bila savršena prilika da se fanovi druže i malo popričaju sa njim nakon dužeg vremena!

Liam je svoju kolekciju promovisao u Majamiju ove subote, gde je bio opuštenije obučen i izgledao je poprilično raspoloženo za druženje i fotografisanje sa fanovima koji su došli da ga vide. Liam je na početku malo pričao o svojoj saradnji sa Hugo Boss kompanijom i kako se oseća kada je predstavio i kolekciju za njih, pa je nakon toga odvojio i vreme za fotografisanje, grljenje i priču sa publikom, a kako svedoče mnoge fotografije mnogi fanovi nisu mogli da zadrže svoje suze radosnice jer su tako blizu svog idola.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Liam Payne

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Liam Payne priznaje: Harryjeva nova pesma ganula me je do suza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.