Liam Payne: Oblačio sam se kao kreten jer sam bio nesiguran!

Liam Payne nedavno je postao ambasador čuvene modne kuće Hugo Boss, što je iznenadilo mnoge jer je njegovo oblačenje opravdalo nailazilo na ismevanje prethodnih godina. Liam i sam prihvata kritike i ne želi da se brani, ali ističe da je sve to radio jer je imao ozbiljnih psiholoških problema.

Liam će u junu čak izbaciti i svoju mini kolekciju, što je veliki korak za momka koji je godinama biran za najgore obučenu slavnu osobu, najviše jer je izgledao kao “dizelaš”, odeven u trenerku sa velikim lancima. “Više ne osećam potrebu da se krijem iza odeće”, ističe on. “Krio sam se iza nečega. Kao da sam bio zaglavljen u mulju pa sam konačno ukapirao da treba da se izvučem.”

“Moj stil i smisao za modu su prilično opušteni jer sam ja takav. Sad mislim da mogu da budem ono što jesam i da samo uživam u tome”, zaključuje on. Liam ističe i da ne znam kad će se vratiti na scenu, ali obećava da će pevati čak i pesme koje je napisao o Cheryl, dok su njih dvoje bili u ljubavi. “Ne, nisam protiv toga da to pevam, ali trenutno ne mogu da nađem pravi raspored”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.