Upamtili je: MM izveli Isidoru na scenu tokom koncerta u Malmeu!

Marcus i Martinus imali su novi koncert u okviru svoje kratke letnje turneje i to u Malmeu, a nama je ovaj nastup bio baš interesantan jer je tamo bila naša MMerka Isidora. Nakon što je već uspela da dan ranije priđe momcima, razgovara sa njima, napravi fotke i uruči Marcusu dres Srbije, ona je sad bila i na sceni sa njima!

Kako je Isi ovo uspela? Ovde se najmanje radi o sreći, jer je ona nakon što se srela sa njima prekjuče, spavala samo dva sata i još pre svitanja uputila se ka kapiji festivala gde je dočekala jutro kako bi među prvima ušla i zauzela najbolje mesto! Nije bilo nimalo prijatno, ali u društvu svojih drugarica, Isidora je sve izdržala!

Ona je imala bezbroj doživljavaja sa momcima – Marcus ju je lako prepoznao i bezbroj puta pogledao u oči tokom nastupa. Sem toga, ona mu je u toku nastupa bacila svoju krunicu koju je on uhvatio u letu i tako dokazao pokazao da zaista budno prati šta Isi radi! Ona je ispred sebe imala veliku srpsku zastavu, što se može videti na brojnim snimcima!

Ni to nije bilo sve, jer su je momci zajedno sa njenim drugaricama u jednom momentu izabrali da izađe na scenu, a Isidora je imala i poseban zadatak, a to je da šutne loptu u publiku! I još nešto: Isi je mislila na vas i uradila još jednu neverovatnu stvar, ali o tome malo kasnije! Do tad, uživajte u fotkama i videima i budite ponosni, jer je ona uradila mnogo za promociju Srbije i njihov povratak u čitav region!

Autor: Famoza.net 

Pročitajte još  Iva šalje veliki kviz o Marcusu i Martinusu!

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Upamtili je: MM izveli Isidoru na scenu tokom koncerta u Malmeu!

  1. Drago mi je zboh Isidore! I hvala joj što nas je promovisala u dalrkoj Švedskoj! Nevjerovatno!❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.