Lali ekspresno odgovorila na komentar Martine Stoessel o sebi!

Martina Stoessel čitavog života je na meti medija koji pokušavaju da je predstave kao rivalku svoje koleginice Lali Esposito. O tome je bilo reči i u njenom intervjuu koji je ona dala za magazin Clarin. Tini je tamo izrazila svoju frustraciju zbog svega, a Lali je to pročitala i odmah joj odgovorila!

“Sa Lali ne samo da imam dobar odnos, nego nikad i nije bilo problema”, pričala je Tini. “Muka nam je od ljudi koji govore da problemi postoje. Čestitamo jedna drugoj na uspesima, pošaljemo poruke. Nema problema.” Lali se to baš dopalo, pa je za Tini snimila video poruku iz koje je jasno šta misli o njoj!

Nju u snimku koji je stavila na svoj Instagram story vidimo kako uživa uz Tinin hit “Fresa”, a Tini je to primetila i postavila na svoj story! Lali uskoro kreće na svoju prvu turneju po Americi, a Tini će u Evropu gde je očekuju promotivni nastupi, nažalost samo u par zemalja.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Tini oduševljena: Jorgeova nova muzika je sjajna!

3 thoughts on “Lali ekspresno odgovorila na komentar Martine Stoessel o sebi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.