Neprijatno: Tini novinari ispitivali zbog uvrede na račun Lali Esposito!

Martina Stoessel nije neko ko se ikad nalazi u centru skandala, pa je najgore što joj se dešavalo jesu užasne priče tabloida vezane za njenu težinu. Ipak, pre desetak dana njena mama Mariana ušla je u neželjeni sukob sa Lali Esposito, a Tini je sad bilo neprijatno kad su je novinari pitali o tome.

Da se podsetimo, problem je nastao nakon što je neko od Tinista ostavio poruku na Twitteru u kojoj kaže da Lali otkazuje koncerte navodno zbog loše situacije u Argentini, ali da to zapravo čini jer nije u stanju da ispuni ni kafić, a kamoli koncertne dvorane. Tinina mama je to lajkovala, a Lali je to primetila pa ja Twitteru napisala, “Baš me je dirnuo ovaj blagoslov roditelja”, ironično komentarišući to što Mariana podržava hejt.

Mariana je kasnije morala da se ponovo javi i objasni kako je u pitanju bila greška, jer ona nije pročitala komentar već je lajkovala sliku na kojoj se vidi kako Tini pleše. “Izvinite, nisam tako mislila. Nikad ni ne pomišljam nešto ružno o Lali”, napisala je ona tad. Lali na to nije reagovala, a iako čitav slučaj deluje završeno, neko od novinara u Argentini je imao stomak da pita Tini za mišljenje, znajući koliko će joj biti neprijatno.

Martina se ipak ponela dostojanstveno pa kako prenos La Nacion, ona je na pitanje, “Da li želiš da kažeš nešto vezano za komentar tvoje mame o Lali” odgovorila, “Pa sve je već jasno. Moja mama je već poslala poruku fanovima tražeći oprost, jer je u pitanju greška”. Na dodatno pitanje novinara da li je ona zvala Lali, Tini kojoj je već bilo baš neprijatno je dodala, “Ne, ne”. Tini i Lali mediji konstantno guraju u sukob, a nedavno smo imali i čitav slučaj vezan za nastup Tini na finalu Kupa Libertadores gde se našla na meti uvreda jer su navijači tražili da umesto nje peva Lali.

Pročitajte još  Martina Stoessel uradila novu tetovažu?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Neprijatno: Tini novinari ispitivali zbog uvrede na račun Lali Esposito!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.