Lady Gaga umalo iskopala oko Ariani Grande!

Lady Gaga i Ariana Grande su dva ogromna imena za pop muziku, i kada su njih dve odlučile da zajedno snime singl “Rain On Me”, on je oborio razne rekorde, a na Video Music Awardsu ove godine imaju najviše šansi da dobiju brdo nagrada. Njih dve su se tokom snimanja pesme i spota lepo i zbližile, a u takvim situacijama često se dogodi i neka sitna neprilika – Gaga je otkrila da je koleginici Grande zamalo izbila oko slučajno!

“I dalje blistam od sve ljubavi koju je ‘Rain On Me’ dobio od Video Music Awardsa. Zato smo Ariana Grande i ja odlučile da podelimo s vama još neke zabavne trenutke sa snimanja spota” napisala je Gaga uz IGTV video u kom možete videti kako su se dve megazvezde snašle učeći koreografiju, a video je pun njihovih šala, zagrljaja i priča o tome šta su želele spotom da prikažu. Koreografiju su vežbale više dana i ovde možete videti razne kadrove, ali najzanimljivije je kad je Gaga Ariani zamalo izbila oko!

Gaga se uznemirila kad je slučajno pogodila Ari, ali Ari je bila oduševljena kao i svaki megafan! “Lady Gaga mi je ogrebala oko, počastvovana sam, nadam se da će mi ostati ožiljak za uspomenu, neka ostane tu na meni zauvek” rekla je Ari! Kad je Gaga ponudila da joj nanese mast, ona je odbijala i bežala od nje – zabava na setu je bila zagarantovana, a uverite se i vi gledajući video iznad!

Pročitajte još  Uvek humani: Taylor, Ari i Shawn donirali velikodušne sume za borbu protiv korone!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lady Gaga

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.