Lady Gaga o Ariani Grande: Jako je retko imati tako iskrenog prijatelja u muzici!

Lady Gaga je za mnoge ubedljivo najkreativniji i najkompletniji pop izvođač nove generacije, a Ariana Grande smatra se pop princezom anđeoskog glasa – ovakav duo retko se spaja, što se pokazalo i na MTV VMA dodeli nagrada, kada su devojke praktično “požnjele” i nominacije i nagrade, a njihov nastup bio je nastup o kom se pričalo najviše. “Rain On Me” je obeležio 2020. godinu kao jedan od hitova godine, a devojke nisu stvorile samo odličnu saradnju već i retko iskreno prijateljstvo, o kome i Gaga redovno priča u intervjuima.

“Da znate samo koliko je teško u ovoj industriji imati iskrenu žensku prijateljicu, to je kao da vidite prase koje leti. Arianu obožavam, ona je sjajna devojka” izjavila je Gaga ponovo. I kada je preuzimala njihovu zajedničku nagradu za “Rain On Me”, Gaga je pokazala Ari veliko poštovanje: “Ariana i ja smo srodne duše, devojko, ovo je za nas, prošle smo kroz neke loše trenutke ali smo bile spremne da zajedno prođemo kroz to” ispričala je ona.

Gaginu priču od reči do reči potpisuje i njen saradnik za koreografiju, Richy Jackson, koji je prisustvovao sjajnoj saradnji Ari i Gage: “Ariana je dopustila da se uživi u naš svet. Tako se oslobodila i prepustila u svetu Gage i trudila se da joj pruži svoj maksimum, bila je voljna da priča o šminki, odeći, kosi, koreografiji, apsolutno svemu” kaže Richy Jackson, koji Gagin stil poznaje odlično, a Ariana ga je takođe upoznala i prigrlila.

Pročitajte još  Ariana Grande o albumu "Moonlight": Nadmašiću sve što sam snimila do sad! (video)

Da je prijateljstvo stvarno i da je prisutno veliko poštovanje devojke su pokazale i u snimcima koje su podelile sa snimanja spota, a posebno je zabavan deo u kom je Gaga Ariani zamalo izbila oko – Arina reakcija bila je onakva kakvu bi svaki veliki fan imao! “Lady Gaga mi je ogrebala oko, počastvovana sam, nadam se da će mi ostati ožiljak za uspomenu, neka ostane tu na meni zauvek” rekla je ona u videu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lady Gaga

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  "Brinite o sebi": Ariana Grande uputila brižnu poruku Arianatorima!

One thought on “Lady Gaga o Ariani Grande: Jako je retko imati tako iskrenog prijatelja u muzici!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.