Kylie Jenner u najizazovnijem izdanju u novom spotu Cardi B!

Kylie Jenner ponovo je iznenadila svet, time što se pojavila u spotu za pesmu “WAP”, koji je Cardi B uradila sa koleginicom Megan Thee Stallion! Upravo ona tema je svih priča zbog izdanja u kojem se pojavila, a nešto slično ponovila je i na Instagramu!

Kylie u spotu možemo videti dok se šetka hodnikom koji kao da je ispao iz “Alise u zemlji čuda”, a haljina joj više otkriva nego sakriva! Gledajući samo koliko se priča o njenom pojavljivanju, mnoge bi to navelo na pogrešan zaključak, jer Kylie je spotu prisutna samo na kratko! Spot je predstavljen rano jutros i već beleži po milion pregleda svakog sata, a ako volite tematiku “Alise u zemlji čuda”, uživaćete u njemu! Kylie je u odličnim odnosima sa Cardi, a posebno sa Meghan, koja je nedavno upucana u nogu. Interesantno, javnost je tad često optuživala Kylie da je ona skrivila taj incident! Međutim, činjenica da je gledamo u videu predstavlja najbolji demanti.

View this post on Instagram

Almost XXIII

A post shared by ARIEL (@makeupbyariel) on

Slučajno ili namerno, Kyliene grudi su bile u centru pažnje i na Instagramu, gde je njenu fotku objavila stranica Make Up By Ariel. Ona očigledno potiče sa snimanja editorijala za hongkongško izdanje magazina Vogue koje je predstavljeno ovih dana. Interesantno, slika je potpisana sa “Uskoro XXIII”, gde “XXIII” naravno predstavlja broj 23, jer će Kylie napuniti toliko 10. avgusta!

View this post on Instagram

Fire🔥 @kyliejenner @voguehongkong

A post shared by ARIEL (@makeupbyariel) on

Kylie nas je već bezbroj puta navikla na iznenađenja, pa se mnogi pitaju šta ona sprema za rođendan! Rijaliti zvezda nikad nije žalila novac na proslave, ali s obzirom na zabrane pravljenja žurki u Americi, ove godine moraće da se uzdrži od toga!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.