Obećava zabavu: Pogledajte trejler za novu emisiju Selene Gomez o kuvanju!

Selena Gomez je nedavno proslavila svoj 28. rođendan, objavila novi duet “Past Life”, najavila svoju novu kolekciju šminke “Rare Beauty”… Za nju je definitivno buran period, a izgleda da ni tu nije kraj, jer pevačica i glumica planira da emituje svoju novu emisiju o kuvanju u kojoj će se oprobati kao domaćica, a vi ocenite po trejleru koliko će sve biti zabavno a možda i korisno!

Selenin novi šou “Selena + Chef” okupio je neke od najspretnijih kuvara da nauče Sel svim svojim sposobnostima, pa je pevačica isprobala recepte koji su i za najiskusnije domaćice izazov! “Jao, slučajno se zapalilo” je rečenica koju čujete već na početku trejlera, pa se Sel možda i nije svaki put snašla! Možemo videti na prvi pogled i da su recepti jako raznovrsni, jer kadrovi prikazuju da Sel sprema sufle, specijalitete od mesa, omlet, morsku hranu, ali i vrlo primamljive slatkiše! Naravno, emisija nije ugrozila nikoga kada je u pitanju pandemija korona virusa, jer je Sel sve snimala od kuće, a kuvari eksperti su takođe iz svog doma snimali kadrove, tako da nije bilo komplikovane montaže ili gužve oko snimanja ovog projekta.

Sel je pričala o celom projektu kao o nečemu u čemu je zaista uživala: “Bilo je jako interesantno, nadam se da će se ljudima svideti, možda čak naučite nešto, ili se makar nasmejete. Snimajući ovo shvatila sam da ne obraćam dovoljno pažnje na detalje i da nisam baš bezbedna” našalila se Sel.

Kuvari koji su sarađivali sa Sel imaju takođe samo reči hvale za saradnju s njom, a jedan od njih objavio je i promo video šoua:

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Famoza music chart #11

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.