“Nezamislivo sebični”: Kylie Jenner i Travis Scott naleteli na kritike nakon što su leteli zasebnim avionima na istu lokaciju!

Činjenica je da su Kylie Jenner i Travis Scott puni kao brod – što su bezobroj puta pokazali – međutim, to ipak nije razlog da rade šta im se prohte. Naime, pokupili su negativne reakcije fanova nakon što su se odvezli zasebnim privatnim avionima i to sa iste lokacije.

Twitter stranica Celebrity Jets objavila je vreme polaska i dolaska Kyleinog i Travisovog privatnog aviona, kao što to rade sa drugim poznatim licima. U tvitovima je zabeleženo da su njih dvoje poleteli ​​iz Majamija na Floridi i sleteli u Van Najs u Kaliforniji. Par nije precizirao razlog za takvu odluku, međutim, fanovi su i pored toga besni.

Naime, nazvali su ih sebičnim jer su bespotrebno zagađivali životnu sredinu emisijama iz dva aviona kada je samo jedan bio neophodan. „Zar ne shvata da je ovo ista planeta na kojoj moraju da žive i njena deca?“, “Očigledno je da im nije stalo ni do koga, ali će i njihova deca patiti od globalnog zagrevanja”, “Ovi ljudi su nezamislivo sebični“, komentarisali su fanovi. Takođe, drugi su diskutovali o njihovoj naizgled nesposobnosti da razmisle o tome kako utiču na životnu sredinu preterano leteći privatnim avionima.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Zvanično je: Kylie Jenner i Timothée Chalamet su u vezi!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

One thought on ““Nezamislivo sebični”: Kylie Jenner i Travis Scott naleteli na kritike nakon što su leteli zasebnim avionima na istu lokaciju!

  1. Slažem se sa njihovim fanovima. Stvarno, na taj način, sigurno više zagađuju vazduh. Jeste da dnevno ko zna koliko aviona proleti pa bi možda neko rekao da nema veze jer je to samo još jedan avion, ali opet može biti bitno. Ako idu do istog mesta ne znam zašto bi išli odvojeno osim ako nisu u nekoj svađi, na primer, mada svakako ne verujem da je, i da ima tako nekog razloga, dovoljno dobar. Pored toga, stvarno se može videti da pokazuju koliko su bogati jer je za dva aviona potrebno više kerozina nego za jedan, a cena nafte raste zbog trenutne situacije u svetu i, takođe, uveden je embargo na naftu pa bi trebalo i da se prištede rezerve koliko je to moguće

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.