Zavirite u vilu kojoj Kylie Jenner odmara za 15.000 dolara na dan!

Za Kylie Jenner ni preskupo nije skupo! Milijarderka je ovih dana boravila na Karibima i to u vili Rosalita, a svaki dan tamo platila je 15.000 dolara! Ovo neverovatno raskošno imanje ima sve što čovek poželi, a Kylie je u njemu boravila sa ćerkicom Stormi i najboljim drugaricama.

Kako prenosi Daily Mail, cena jednog dana iznamljivanja ove vile je 15.000 dolara u ovom periodu godine, a jedino se u periodu od 1. juna do 3. jula spušta na 10.000 dolara dnevno. Ipak, nju ne može da iznajmite na manje od četiri dana, a neophodno je i da unapred uplatite 25.000 dolara kako biste dokazali da ste ozbiljni u svojoj nameri da ostanete tamo! Za ovoliki novac dobije se sve i svašta, što uključuje i tonu osoblja među kojima su kuvar, baštovan, kućepaziteljka, osoba za održavanje bazena kao i servis za pranje veša. Za Kylie je tako bitno što je ovaj objekat izolovan, tako da je bezbedna od paparaca. Na ovom magičnom mestu upotreba automobila je zabranjena, a na plažama je pesak pink boje.

Kao što vidimo na fotkama, ova prostrana rezidencija može da ugosti do 12 ljudi, poseduje pet velikih soba, ali i posebnu gostinsku kuću, za one koji žele da se malo izdvoje. Oba objekta imaju terase sa neverovatnim pogledom, a sve je dekorisano tako da podseća na plažu. Automobili zaista i nisu potrebni na ovom mestu, jer je sve jako blizu, od spomenute plaže, pa do lokalnih atrakcija i velikog broja restorana. Sudeći po tome što je Kylie objavila tonu slika, očigledno je da je i ona veoma srećna svojim izborom! Čak i za njene standarde ovo je veoma visoka cena, ali šta su desetine hiljada dolara za par dana zadovoljstva ako to sebi možete da priuštite? Uostalom, Kylie bi ovo mesto lako mogla i da kupi kad bi to poželela!

Pročitajte još  Jesenja kolekcija: Kylie Jenner se pohvalila torbama vrednim više od 100.000 dolara!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Zavirite u vilu kojoj Kylie Jenner odmara za 15.000 dolara na dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.