Zavirite u vilu kojoj Kylie Jenner odmara za 15.000 dolara na dan!

Za Kylie Jenner ni preskupo nije skupo! Milijarderka je ovih dana boravila na Karibima i to u vili Rosalita, a svaki dan tamo platila je 15.000 dolara! Ovo neverovatno raskošno imanje ima sve što čovek poželi, a Kylie je u njemu boravila sa ćerkicom Stormi i najboljim drugaricama.

Kako prenosi Daily Mail, cena jednog dana iznamljivanja ove vile je 15.000 dolara u ovom periodu godine, a jedino se u periodu od 1. juna do 3. jula spušta na 10.000 dolara dnevno. Ipak, nju ne može da iznajmite na manje od četiri dana, a neophodno je i da unapred uplatite 25.000 dolara kako biste dokazali da ste ozbiljni u svojoj nameri da ostanete tamo! Za ovoliki novac dobije se sve i svašta, što uključuje i tonu osoblja među kojima su kuvar, baštovan, kućepaziteljka, osoba za održavanje bazena kao i servis za pranje veša. Za Kylie je tako bitno što je ovaj objekat izolovan, tako da je bezbedna od paparaca. Na ovom magičnom mestu upotreba automobila je zabranjena, a na plažama je pesak pink boje.

Kao što vidimo na fotkama, ova prostrana rezidencija može da ugosti do 12 ljudi, poseduje pet velikih soba, ali i posebnu gostinsku kuću, za one koji žele da se malo izdvoje. Oba objekta imaju terase sa neverovatnim pogledom, a sve je dekorisano tako da podseća na plažu. Automobili zaista i nisu potrebni na ovom mestu, jer je sve jako blizu, od spomenute plaže, pa do lokalnih atrakcija i velikog broja restorana. Sudeći po tome što je Kylie objavila tonu slika, očigledno je da je i ona veoma srećna svojim izborom! Čak i za njene standarde ovo je veoma visoka cena, ali šta su desetine hiljada dolara za par dana zadovoljstva ako to sebi možete da priuštite? Uostalom, Kylie bi ovo mesto lako mogla i da kupi kad bi to poželela!

Pročitajte još  Justin Bieber i Kylie Jenner povezani sa opasnom sektom

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Zavirite u vilu kojoj Kylie Jenner odmara za 15.000 dolara na dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.