Svaki dan druga priča: Kylie Jenner ipak nije sa Travisom Scottom, planira da se preseli u Njujork?

Iako se priče o tome da li su Kylie i Travis zajedno konstantno menjaju, najnovije tvrdnje izvora za Metro govore da su problemi između njih ipak postojali!

„Kylie je stvarno jako želela budućnost sa Travisom i bebom, ali njihov raskid došao je kao iznenadni šok“ otkriva izvor. „Kylie nikad nije bilo gore. Njeno telo se menja, u ljubavi više nije srećna, zato smatra da joj je promena neophodna a oduvek je volela Njujork“ dodaje on, što znači da bi se Kylie uskoro preselila u Njujork jer traži novi početak!

Ipak, treba imati u vidu da ništa od ovoga nije potvrđeno i da se o Kylieinom životu temeljno piše ali da ona ostaje tajanstvena – osim trudnoće, ona treba da potvrdi i da je uopšte raskinula sa Travisom, iako se sve više priča da je on pod velikim pritiskom i da je zato odustao od Kylie. Najnovije glasine govore i da je Travis nedavno viđen kako izlazi iz striptiz bara u društvu prijatelja, ali moraćemo da sačekamo da saznamo o čemu se ovde radi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Možemo samo da joj zavidimo: Počeli da pristižu Kylieni rođendanski pokloni, viđena i sa venčanicom?!

One thought on “Svaki dan druga priča: Kylie Jenner ipak nije sa Travisom Scottom, planira da se preseli u Njujork?

  1. Famozo, najavljen je Keeping up with Kardashians, i u najavi su rekli da će epizoda biti puna iznenađenja i da neće stati u jednu epizodu pa će biti u nedjelju i ponedjeljak. U najavi se takođe vidi da su svi iznenađeni, a onda pričaju sa Kylie na telefonu i ona im nešto kaže i oni se iznenade. 🔜

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.