Platila joj da ćuti: Kylie Jenner ne mora na suđenje zbog krađe!

Porodica Kardashian Jenner često je u nevoljama jer neovlašćeno koriste nešto što je neko drugi izmislio a prethodnih meseci u najvećem problemu je bila Kylie Jenner nakon što se ispostavilo da je nedozvoljeno koristila radove jedne umetnice i pretvorila ih u reklamu za svoj rijaliti, “Life of Kylie”.

Autorka originalne rada po imenu Sara Pope odlučila je da tuži Kylie a kako je sličnost više nego očigledna, rijaliti zvezde odlučila je da joj plati određenu količinu novca kako do suđenja ipak ne bi došlo. I zaista, Sara je ove nedelje poručila sudijama da odustaje od tužbe.

Da ipak ne budemo nepravedni, Kylie nije direktno donela odluku o krađi -to je učinio tim koji je za nju radio špicu a ona teško da je mogla da zna šta se dešava. Ipak, kako se šou vodi na njeno ime, ona je odgovorna i za sve loše stvari koje se urade za nju. Evo i slike originala a ispod i Kyliene kopije!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kylie Jenner na meti iako joj pola zaposlenih nisu belci!

One thought on “Platila joj da ćuti: Kylie Jenner ne mora na suđenje zbog krađe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.