Kylie Jenner priča da nikad nije jela žitarice sa mlekom, a sopstveni Instagram je demantuje!

Kylie Jenner u sredu je otkrila svetu da je tek sad prvi put u životu probala da jede žitarice sa mlekom. U tome ipak ne bi bilo nikakvih problema da nije u pitanju čista laž!

Naime, na fotki koju je Kylie objavila 25. aprila 2013. godine lepo se vidi da ona jede kombinaciju žitarica i mleka! Sve je počelo kad je Kylie iz čista mira napisala “Prošle noći sam jela žitarice sa mlekom po prvi put. Promenilo mi je život. Uvek sam jela suve žitarice i nisam htela da stavim mleko.”

Slažemo se, mnogi od nas ne mogu da se sete ni šta su jeli pre dva dana, a ne pre pet godina, ali prilično je neverovatno da smo nešto probali, a da kasnije tvrdimo da nismo! Opet, ne vidimo koji je interes Kylie da slaže u vidu ovakve sitnice, ali Kardashiani i Jenneri i nisu obična porodica.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zavirite u nju: Kylie Jenner pokazala deo sobe male Stormi na Snapchatu!

4 thoughts on “Kylie Jenner priča da nikad nije jela žitarice sa mlekom, a sopstveni Instagram je demantuje!

  1. vau, ova informacija mi je promenila zivot. ne mogu da verujem koliko ljudi nekada mogu da preteraju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.