Naše pretpostavke tačne: Otkriven pol bebe Gigi i Zayna!

Trenutno najaktuelnija vest na svetu je definitivno informacija da je Gigi Hadid u drugom stanju sa Zaynom Malikom sa kojim je već godinama bila u “isprekidanoj” vezi i više nije bilo jasno da li su njih dvoje zajedno ili ne, ali ovaj blagoslov sigurno će pomoći da se njih dvoje zauvek zbliže! Nagađalo se odmah i kog je pola beba jer je Gigi već duže vreme trudna, a konačno mediji prenose da se pol bebe zna!

Interesantna tradicija u Americi je da parovi prave žurke otkrivanja pola deteta kada majka dođe u stadijum trudnoće kada može da sazna pol. Gigina trudnoća je dovoljno poodmakla da se pol zna, a kako svi mediji prenose, ona nosi devojčicu! Mi smo upravo juče pretpostavili da je u pitanju devojčica sudeći po Storyju Belle Hadid “b-day girl” koji može biti dvosmislen, a na našem Instagramu ste imali priliku i da glasate šta vi mislite, pa ste se i vi složili u mnogo većem broju da je u pitanju žensko dete. Nismo pogrešili!

“Na kraju krajeva paru nije ni bilo važno kog je pola dete, ali im je lakše jer sad mogu da obave dodatne pripreme dok se ona ne rodi” izjavio je izvor za ET.

I Gigina mama Yolanda je potvrdila glasine o Giginoj trudnoći u novom intervjuu! “Naravno da sam i dalje šokirana, ali smo i jako uzbuđeni. Jedva čekam da u septembru postanem baka, naročito jer sam nedavno izgubila majku. Ali pretpostavljam da je ovo lepota života, jednu dušu izgubiš, druga je na putu. Osećamo se blagosloveno. Jedva čekam da postanem baka!” izjavila je Yolanda. Prošlog avgusta ona je napisala da je izgubila majku koja se godinama borila sa kancerom, a Gigi je takođe objavila “Počivaj u raju”. Porodica konačno može mnogo lepšim vestima da se raduje!

Pročitajte još  Naughty Boy poručuje Zaynu: “Odrasti već jednom, čoveče!”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Gigi Hadid

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

6 thoughts on “Naše pretpostavke tačne: Otkriven pol bebe Gigi i Zayna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.