Fanovi sumnjaju: Taylor Swift objavljuje novi projekat u maju?

Već više puta smo se uverili da su Swiftieji jedan od najinteligentnijih fandoma, jer Taylor Swift uvek nađe inteligentan način kako da im zagolica maštu i poruči da sprema nešto novo. Ponekad Swiftiejima istraga ide odlično i uspevaju da shvate šta Taylor poručuje, a nekad ispadnu tako smešni da ih i Taylor “zeza”! Ne znamo da li je fandom i ovaj put prevaren i zavaran, ali ponovo kreće stara priča da će Tay nešto novo objaviti u maju!

Moguće je da je sve ovo plod mašte fanova koji sede kod kuće i kojima je dosadno, ali Taylor Swift je definitivno zapalila Instagram novim selfijem! Ne, selfi nije “provokativan” i nije iz tih razloga ušao u trending, već je u pitanju opis slike: “Not a lot going on at the moment”. Svaki poznavalac muzike znaće da je Tay u spotu za čuveni singl “22” nosila majicu sa tim natpisom!

View this post on Instagram

Not a lot going on at the moment

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Sad se verovatno pitate kakve veze “22” ima sa projektom planiranim za maj, ali Swiftieji su se bacili na računanje! Slika je objavljena u 05.08 po njenom vremenu, što se može tumačiti i kao datum 8. maj u Americi, a kad se osam i pet saberu, dobije se Tayin srećan broj, 13! U spotu za “The Man” pevačica je takođe stavila akcenat na broj 58 (58 godina kasnije), a pesma na albumu koja traje dva minuta i 58 sekundi je “Cruel Summer” – mnogi smatraju da je krajnje vreme da Tay objavi ovu pesmu kao singl, ako već nije i kasno za to!

Pročitajte još  Taylor Swift objavila baladu "The Archer", najavila novi spot i još mnogo toga!

Svakako se slažemo da je pravi trenutak da Tay objavi nešto jer trenutno nema druge obaveze, a njena letnja “Lover Fest” turneja nažalost je otkazana.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Fanovi sumnjaju: Taylor Swift objavljuje novi projekat u maju?

  1. Ja mislim da i u Famoza timu ima najvise Swiftieva, cim se nazivaju nainteligentnijim , sve znaju 🙂 🙂 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.