“Jedva čekam da imam još dece”: Kylie Jenner otkrila kako izgleda trudnoća i kako bi drugačije nazvala Stormi!

Kylie Jenner je trenutno prava enigma kad je njen ljubavni život u pitanju jer niko više ne može da proceni da li ona želi da se vrati Travisu Scottu ili je završila s njim zauvek, ali jedna životna situacija definitivno nije enigma – Kylie je zaljubljena u ulogu majke i uživa sa svojom ćerkom. Tim povodom je pričala o majčinstvu i na Instagramu!

Kylie je uradila mini Q&A na Instagram Storyju gde se bazirala na pitanja o majčinstvu, pa je otkrila i kako izgleda najlepši deo trudnoće! “Ništa nije tako posebno kao osećaj da se vaša beba pomera i raste” otkriva Kylie, i samim tim kaže da bi svakako želela još trudnoća! “Definitivno planiram još dece i jedva čekam, ali nisam još spremna” otkriva ona.

Kylie kaže i da obožava ime Stormi koje je odabrala za svoje prvo dete, ali je otkrila koje drugo ime je bilo u opticaju dok je birala imena! “Razmišljala sam o imenu Rose, i dalje volim to ime” kaže ona – pa, s obzirom da planira još dece, ima “fore” da nekoga i tako nazove!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Pogledajte preslatku potragu za uskršnjim jajima Kardashian-Jenner dece

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.