“Jedva čekam da imam još dece”: Kylie Jenner otkrila kako izgleda trudnoća i kako bi drugačije nazvala Stormi!

Kylie Jenner je trenutno prava enigma kad je njen ljubavni život u pitanju jer niko više ne može da proceni da li ona želi da se vrati Travisu Scottu ili je završila s njim zauvek, ali jedna životna situacija definitivno nije enigma – Kylie je zaljubljena u ulogu majke i uživa sa svojom ćerkom. Tim povodom je pričala o majčinstvu i na Instagramu!

Kylie je uradila mini Q&A na Instagram Storyju gde se bazirala na pitanja o majčinstvu, pa je otkrila i kako izgleda najlepši deo trudnoće! “Ništa nije tako posebno kao osećaj da se vaša beba pomera i raste” otkriva Kylie, i samim tim kaže da bi svakako želela još trudnoća! “Definitivno planiram još dece i jedva čekam, ali nisam još spremna” otkriva ona.

Kylie kaže i da obožava ime Stormi koje je odabrala za svoje prvo dete, ali je otkrila koje drugo ime je bilo u opticaju dok je birala imena! “Razmišljala sam o imenu Rose, i dalje volim to ime” kaže ona – pa, s obzirom da planira još dece, ima “fore” da nekoga i tako nazove!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Kylie Jenner otkriva za "Elle": Mama mi je jedva dozvolila da napumpam usne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.