Koji vam je omiljeni? Kylie Jenner pokazala svoju ogromnu kolekciju automobila

Kylie Jenner javnost je primorala da pre par meseci obriše video u kojem se hvali preskupim automobilom, ali ona ipak nije mogla a da se ne pohvali svojom čitavom kolekcijom koja obuhvata čak 14 kola čija vrednost prelazi pet miliona dolara! Tu ima svega, od džipova do sportskih automobila.

Uz fotku sa svojim kolima, Kylie je samo napisala, “Oh, srećnih li dana”, a porodica i prijatelji su komentarisali ona izgleda veoma slatko. Kako piše The Sun broj od 14 automobila samo je procena, jer Kylie ne samo da često menja svoju kolekciju već i često farba automobile, što još više zbunjuje. Recimo, ona je 2018. ofabrala svoj mercedes AMG G63 vredan 147,500 dolara u svetlo narandžasto, a sve kako bi se on bolje slagao sa lamborghini aventadorom kojeg je platila 350,000 dolara! Sem toga, u kolekciji su recimo ferrari 458 Italia Spider vredan 270,000 dolara i 488 ferarri Spider čija cena je 300,000 dolara.

Još vredniji je ferarri LaFerarri koji je dobila na poklon od Travisa Scotta, a kojih ima samo 210 primeraka na svetu! Kupovina ovakvog automobila ne zahteva samo da imate novac, već i da ste na posebnom spisku Ferrarija sa ljudima od poverenja koji neće preprodati taj automobil prvom prilikom. Ipak, najveći dragulj je famozni bugatti Chiron koji je plaćen ludačkih tri miliona dolara i bez problema prelazi brzinu od 400 km na čas! Iako biste se sigurno obradovali da vam neko pokloni jedan takav automobil, verovatno biste za par dana jedva čekali da ga se otarasite. Naime, to što oni prosto proždiru benzin je najmanji problem – više se radi o tome da su troškovi registracije i održavanja nenormalno visoki, pa Kylie u tu svrhu svakog meseca mora da izdvaja verovatno blizu 10.000 dolara! Ipak, za nekog čije se bogatstvo procenjuje na preko milijardu dolara, to i nije neki veliki problem.

Pročitajte još  Stvorila imperiju: Kylie Jenner je zvanično peta najbogatija Amerikanka 2018. godine!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.