U njemu nema mesta za bebu: Kylie Jenner dobila na poklon jedan od najskupljih automobila na svetu!

Kylie Jenner porodila se pre samo tri nedelje a na rođenje prvog deteta definitivno će je podsećati i poklon koji je dobila od svog dečka Travisa Scotta!

Kylie se pohvalila najskupljim modelom Ferrarija koji se zove La Ferrari, a čak i ako imate 1,4 miliona dolara koliko on košta, teško biste ga nabavili s obzirom da je on proizveden u tek 500 primeraka. Ovaj automobil ima skoro 1000 konjskih snaga pa ne čudi što bez problema prelazi brzinu od 300 km/h. Kako je ovo pravi trkački automobil, nimalo ne čudi što u njemu nema mesta za više od dve osobe tako se bebica Stormi sigurno neće vozati u njemu!

https://youtu.be/2W8RAG0urbU

Kylie je bila impresionirana poklonom pa se njime pohvalila na svom Instagramu a njena ljubav prema skupim automobila je već dobro poznata. Ona je za svoj 18. rođendan od tadašnjeg dečka Tyge dobila takođe Ferrari a godinu dana kasnije i limuzinu Maybach.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uživa: Kylie Jenner smatra da je roditeljstvo njen pravi poziv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.