Na udaru: Kylie Jenner promoviše veoma opasno ponašanje!

Čak i najveći hejteri Kylie Jenner priznaće da javnost često nije fer prema njoj, kao kad je nedavno zbog pritiska javnosti obrisala fotku svog novog automobila. Ipak, nekad se ona zaista ponaša krajnje problematično, pa je ovog puta zasluženo na meti jer promoviše opasnu vožnju!

Naime, Kylie je tokom vožnje svog preskupog i prebrzog Bugattija odlučila da sve snima za svoj Instagram story! Ovakvo ponašanje kažnjivo je zakonom, ali njene pratioce više brine to što ona šalje jako lošu poruku i podsećaju da ovo nije prvi put da ona to radi. “Kylie Jenner snima i objavljuje videe dok vozi, ona je baš dobar uzor”, komentariše neko ironično, a druga osoba se nadovezuje sa, “Ja stvarno ne razumem kako njoj neko ne skrene pažnju. Videla sam je da ovo radi bezbroj puta! Ona ne daje dobar primer i nervira me zbog toga!”

Kylie nije reagovala na komentare, pošto verovatno ne zna kako bi mogla da se odbrani kad je jasno da je ona za volanom i čak i da ide prilično brzo. Njen Bugatti zove se Chiron, košta tri miliona dolara a maksimalna brzina mu je preko 400 kilometara na čas! To znači da pri punoj brzini on prelazi dužinu jednog fudbalskog terena svake sekunde!

Pročitajte još  Da li je Kylie Jenner zaista trudna? Božićna fotka Kardashiana i Jennera potvrđuje da jeste!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.