Senzacija: V iz BTS-a koristio javni prevoz i nije se krio!

Jedna od poslednjih stvari koje se mogu očekivati jeste da jednog dana u gradskom prevozu naletite na neku zvezdu, ali to je sad javnosti priredio V iz BTS-a. On je fotkan tokom vožnje metroom u Seulu, a na licu nije imao masku ili bilo šta čime bi sakrio svoj identitet.

S obzirom da V često ima problema sa opsednutim fanovima, ovakav njegov potez nailazi na još veće zaprepašćenje, pogotovu jer uz sebe nije imao obezbeđenje. Kolika je histerija nastala najbolje svedoči to što se njegovo ime odmah našlo u vodećim trendovima na Twitteru, i to u više od 20 zemalja širom sveta. Kako piše Econo Times oštro oko fandoma primetilo je i da pevač nosi ekološki šešir napravljen od recikliranog poliestera, pa su i na to ponosni.

Mnogi su ipak najsrećniji upravo jer je on dobio ono za čime čezne najviše, a to je da na par sati ili makar par minuta bude običan građanin kao i svi mi. U fandomu mnogi pametno zaključuju da ovakve stvari ne moraju biti senzacija i da to hoće li momci imati normalne živote najviše zavisi od ponašanja obožavalaca. “Ako poštujete njihovu privatnost i držite se normalne distance, uvek ćete ga viđati ovako”, konstatuje neko. “I dalje će vam biti blizu, ali osećaće se prijatno. To u teoriji zvuči jako dobro, ali veliko je pitanje da li bi to mnogi primenjivali. Čak iako biste u toj situaciji odlučili da mu najljubaznije priđete i zamolite ga za fotku ili autogram, to bi lako moglo da pokrene čitavu lavinu ljudi koji bi hteli isto, a onda uvek dolazi do haosa.

Pročitajte još  Famoza music chart #215 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Mnoge zvezde ipak pozitivno reaguju, dokle god se lepo ponašate i ne radite ništa bez njihove dozvole. Dakle odnosite se isto kao prema bilo kojoj drugoj osobi. U takvoj situaciji, najbolje je započeti običan razgovor i pokazati toj osobi da je zaista volite, a ne da ste tu samo da pokupite neki dokaz da ste proveli koji trenutak sa njom. Sad kad je u toku promocija njihovog novog albuma ovakvi momenti mira biće još ređi.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/V

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Zašto videi u kojima V iz BTS-a šeta ulicom imaju milione pregleda?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.