Izazvala bes javnosti: Kylie Jenner primorana da obriše videe svog novog luskuznog automobila!

Verovatno vam je poznata priča (koju mi često čujemo i u Srbiji): zvezde se bogate bez ikakvog truda, a taj novac bacaju na gluposti, ne pomažu nikome. Naravno da to nije slučaj sa velikom većinom megazvezda poput Taylor Swift ili Justina Biebera koji su hiljade dolara donirali u humanitarne svrhe, ali porodica Kardashian-Jenner i dalje je na lošem glasu u ovom kontekstu.

Kylie Jenner je možda i najviše ozloglašena među sestrama, jer se ona često naziva prvim mladim milijarderom koji je sam stvorio svoju imperiju, a jasno je da ne bi postigla ni upola bez prezimena koje nosi. Kylie, pak, nastavlja da troši svoju milijardu kako god želi, pa je pratiocima predstavila svoj novi prelepi Bugatti automobil koji je platila čak tri miliona dolara, koliko neke zvezde ne ulože ni u kuću!

Iako je za Kylie ovo sitan novac, ljudi su preplavili komentare uvredama, pišući da je mogla bar taj novac da uloži u humanitarne svrhe i pomogne nekome jer to ne čini mnogo, pa je Kylie popustila i obrisala sve videe. Naravno, svi snimci ostaju na internetu jer su fanovi uspeli da ih sačuvaju pre brisanja!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ovoj devojci su ponudili novac da bi pozirala kao trudna Kylie Jenner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.