Tini i Sebastián potvrdili vezu, 2,5 miliona lajkova za pola dana!

Nakon što su fanovi pre par dana objavili njihove zajedničke fotke dok se ljube u avionu, Tini i Sebastian Yatra nisu imali izbora nego da svoju vezu i potvrde na Instagramu. Kolika je podrška njihovoj vezi najbolje govori sulud broj lajkova kojeg se ne bi postidele ni najveće muzičke zvezde sveta!

Seb je postavio sliku na kojoj ga vidimo sa Tini, a gde se čini kako ih samo sekund deli da se poljube, a komentar je skroz odgovarajući pa glasi, “Sve više i više”, uz emodži srca! Za manje od pola dana ova objava sakupila je preko 2,5 miliona lajkova i 80 hiljada komentara podrške!

View this post on Instagram

Cada vez más ❤️

A post shared by Sebastian Yatra (@sebastianyatra) on

Gotovo istovremeno i Tini je postavila dve slike na kojima je vidimo zajedno sa svojim dečkom a uz reči, “Volim te, volim te”. Nadajmo se da će ova romansa potrajati, jer njih dvoje deluje kao prave dobrice, a pre ove veze, već su bili veliki prijatelji.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ne mogu ni da se porede: Karol Sevilla daleko popularnija od Tini na YouTubeu!

4 thoughts on “Tini i Sebastián potvrdili vezu, 2,5 miliona lajkova za pola dana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.