Demantovano: BTS ostaje ceo tokom 2020. godine!

Kako se ispostavilo da će svi članovi BTS ipak morati u vojsku, krenule su glasine da će grupa već od 2020. godine nastupati u krnjem sastavu, odnosno da će barem jedan član tad morati da zaduži opremu. Međutim, iz njihove menadžment kompanije Big Hit Entertainment stiže pojašnjenje.

Predstavnik kompanije je u izjavi za medije rekao, “Ne znam odakle dolazi ova priča. Nijedan član BTS ne ide u vojsku naredne godine.” Ipak, treba reći da Jin kao najstariji član (27) jednostavno mora da ide u vojsku u bližoj budućnosti, jer se vojska u ovoj zemlji služi od 18 do 28 godine. Fanovi se i dalje nadaju da bi momci mogli svi zajedno u vojsku čime bi grupa prestala da radi dve godine, ali bi se nakon toga sve nastavilo. Alternativa je da članovi odlaze jedan po jedan, a što bi značilo da će grupa stalno nastupati u okrnjenom sastavu u narednih sedam godina!

U međuvremenu, momci ćute i rade, spremaju nove nastupe i pesme, poput “Make It Right” remiksa koji su nedavno izbacili.

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Poruka za BTS: Uključite se u veliku akciju fandoma!

3 thoughts on “Demantovano: BTS ostaje ceo tokom 2020. godine!

  1. Hdhyjsgzszshsh moj bangtan ostaje ceo u 2020!!! Tk sam srecna nmg da opisem💜💜💜💜💜💜💜

  2. Aaaaa izvinite što ću napisati dugačak komentar, ali aaaaaaa vrištim. Ujak mi je rekao da kada ponovo bude BTS koncert, ali u Evropi da će me voditi. Vodio bi me i ranije, ali on nije znao da volim BTS do pre nekih mesec dana zbog toga što on živi u Norveškoj. Ja sam mislila da uopšte nemam sreće u životu jer će BTS sledeće godine otići u vojsku i od tada sam bila depresivna da tako kažem zato što sam mislila da se moj san nikada neće ostvariti, ali sada vidim da imam novu priliku da ih upoznam aaaaaaaaaaa💜💜💜💜 ja vam ne mogu opisati moju sreću znam da mnogi misle aaa šta dramite oobožavatelji, ali pravi ARMY-ji će shvatiti💜💜💜💜💜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.