Kylie i Travis uskoro ponovo zajedno?!

Kylie Jenner i Travis Scott potvrdili su da se više ne viđaju, ali mediji danas prenose kako postoje velike šanse da se njih dvoje pomire i to u skorijoj budućnosti. Kako se navodi, njih dvoje se ne viđaju ali razgovaraju telefonom i već prave planove kako da svoju vezu započnu iznova.

“Oboje znaju da je to neizbežno, samo im je bilo potrebno prostora da reše neke probleme”, priča jedan insajder. “Oni žele da srede stvari i oboje su izrazili da nedostaju jedno drugom i da se još uvek vole.” Kylie je demantovala sve glasine koje kruže internetom, uključujući i one da ju je reper varao.

Prethodnih dana najviše se govorilo o tome da je Kylie razočarana što Travis nije posvećen porodičnom životu, odnosno što ne želi još dece u ovom momentu već se fokusira na svoju karijeru.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kylie i Khloe se šminkale mrtve pijane, javnost ih sahranila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.