Dobro podnosi raskid: Kylie Jenner non stop sa prijateljicama otkad je ostavila Travisa Scotta!

Kylie Jenner je kao grom iz vedra neba otkrila da je raskinula sa Travisom Scottom koji je i otac njenog deteta, ali nijedno od njih nije se izjasnilo zašto se to desilo, osim što je Travis demantovao da ju je varao. Ipak, ni jedno ni drugo ne pokazuju ni trunku patnje zbog svega, Kylie se čak provodila ovih dana više nego pre!

Izvor za People takođe svedoči da je Kylie sjajno ovih dana i da ima veliku podršku ženskog društva što joj baš prija! “Kylie se sjajno oseća, imala je napornu ali zabavnu nedelju. Nekoliko noći je provela s drugaricama, sve vreme bi da provodi sa njima otkad je raskinula. Oseća se srećno što ima takve prijatelje oko sebe, pozitivna je” izjavio je izvor.

Priču izvora potvrđuje i fotka Kylie sa najboljom drugaricom Anastasiom Karanikolaou, ali izvor ipak dodaje i da je Kylie preko dana jako posvećena majka! “Kylie ima pomoć pored sebe uvek, ali uživa i da sama brine o Stormi. Uvek izgleda najsrećnije kad je sa ćerkom” zaključuje izvor.

View this post on Instagram

just a brunette and a blonde with an unbreakable bond

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Kraljice neukusa: Kendall i Kylie Jenner predstavile majice sa likovima slavnih, preminulih repera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.