Kraljica drame: Bella Thorne plače jer joj se bivša devojka “udaje”

Niko ne traži toliko medijske pažnje koliko Bella Thorne! Devojka koja ne može da živi bez skandala, promene partnera svakog meseca i izigravanja žrtve jer je neko ostavio negativan komentar, sad se uključila u prilično sumnjivu priču oko venčanja jutjubera Jakea Paula i Tane Mongeau, pa sad plače po Instagramu.

Jake Paul i Tana su se kao verili u Las Vegasu u ponedeljak, a u stvari niko živi im ne veruje već svi smatraju da oni to rade zbog publiciteta, odnosno novca. Pritom, veridba na papiru ne znači apsolutno ništa jer se može raskinuti za sekund, a za razliku od razvoda, nije potrebna nikakva saglasnost države.

Bella ipak objavila dve fotke na kojima se vidi da je plakala, a sve i prati komentar, “Ono kad ti se bivša veri.” Da li je i Bella deo čitave ove priče oko veridbe ili je koristi kako bi promovisala sebe teško je reći, ali nije nam jasno zašto se uopšte poklanja pažnja ovakvim ljudima?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zendaya: Bella mi se uvek javi da pričamo, još uvek smo BFF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.