Fatalna greška: Bella Thorne uvredila najpopularnijeg Jutjubera sveta!

bella-thorne

Iako je PewDiePie daleko najpopularniji Jutjuber sveta, Bella Thorne ponašala se kao da nije čula za njega! Slavna glumica i pevačica nije se odustojila da pročita njegovo ime pa je zbog toga naišla na bes njegovih fanova!

bella-thorne-01-768

Bella je noćas dodeljivala nagrade na TCA 2015 u kategoriji veb zvezde a PewDiePiea je predstavila kao: “Felix, nešto, nešto, nešto? Znaš šta? Ako hoćeš da ti se čuje ostatak imena, budi ovde”. Tona uvredljivih komentara na račun Belle odmah je počele da stiže a mnogi su joj ukazali da Felix već sad zarađuje oko šest puta više novca od nje. Ipak, glumica i pevačica kasnije se oglasila rekavši kako je ovo u stvari bio samo planirani skeč! “Znam kako se on zove. Sve je to bio deo scenarija. Šala. Nisam je ja napisala. Smirite se. Ja ga volim”.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.