Jake Paul i Tana Mongeau se verili: Da li je u pitanju još jedna prevara?

Nakon jutjubera koji se kao oženio majkom svog druga pa onda razveo posle mesec dana, čini se da Jake Paul i Tana Mongeau rade istu stvar! Njih dvoje su se na opšte iznenađenje verili u Las Vegasu, gde su bili kako bi proslavili njen 21. rođendan. Tana je objavila sliku na kojoj pokazuje veliki dijamantski prsten uz poruku, “Verena sam za Jakea Paula.”

Svi su bili prilično iznenađeni ovom pričom, ali Tana uporno ponavlja da se zaista verila kako i da joj budući suprugu kupio automobil! “Snovi se ostvaruju deco. Nemojte prestati da se borite za ono što želite. Hvala ti Jake”, napisala je ona na svom Instagram profilu.

Međutim, samo par sati nakon objavljivanja ove vesti, pojavile su se “rupe” u priči! Naime, eksperti za prstenje veruju da je prsten lažan i da ne košta između 75 i 100 hiljada dolara kako se verovalo, već 100 puta manje! Jake je obećao video za sledeću nedelju, ali malo ko sumnja da je u pitanju jeftin način da se prikupi još publike.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Zbunili sve: Tana Mongeau i Jake Paul objavili slike sa venčanja, ona tvrdi da su još uvek samo vereni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.