Bella Thorne raskinula sa devojkom ali još uvek ima dečka!

Znate kako kažu, u životu je jako važno da za sve stvari imate rezervu! Bella Thorne očigledno jako dobro razume ove reči, jer ona čak i na ljubavnom planu ima plan B, ako ga možemo tako nazvati, jer se zabavljala sa dve osobe u isto vreme, a sada ne tuguje što je izgubila jednu jer joj je ostala ona druga!

Bella Thorne je još davno priznala da je biseksualka, a u oktobru 2018. godine je čak izjavila da je u isto vreme u vezi sa dve osobe različitog pola, sa Mod Sunom i Tanom Mongeau, ali izgleda da je sada njena veza sa Tanom završena, kako je ona sama napisala na Twitteru odgovorivši jednom fanu: „Tana i ja više nismo zajedno, molim vas da prestanete da pitate za to. Volimo vas“ napisala je ona iznenadivši javnost. Bella je svojim tvitovima očigledno poručila da između nje i Tane nema svađe, a ona potvrđuje to isto u svojim porukama!

„Voleću je zauvek, šta god bilo, ona je promenila moj život. Ne želim da pričam više o tome, ali nema ničeg negativnog među nama“ potvrdila je Tana, koja je sa Bellom bila oko godinu dana u vezi, nakon što se našalila na Twitteru da bi volela da se zabavlja sa njom! Bella pak ne mora da se sekira oko ljubavnog života jer je i dalje u vezi sa muzičarem Mod Sunom.

Pročitajte još  Već našla novog dečka: Bella Thorne potvrdila vezu sa Benjaminom Mascolom!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tana Mongeau

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.