Predstava traje: Venčanje Jakea Paula i Tane Mongeau zakazano za danas, pa pomereno!

Kontroverzni jutjuberi Jake Paul i Tana Mongeau ne samo da su odjednom započeli romansu i potom se verili, već su za današnji dan i zakazali svoje venčanje. To bi značilo da njih dvoje sklapaju brak samo četiri dana nakon što su se verili! Međutim, sad je ipak došlo do promene planova, iako ne drastično.

Naime, venčanje je pomereno za mesec dana i to zato što Tana u međuvremenu snima MTV rijaliti “Tana Turns 21”. Taman kad smo pomislili da je MTV dotakao dno, očigledno je da dno ne postoji, a čitava ova priča oko venčanja očigledno joj pomaže da stekne dodatnu popularnost.

U međuvremenu, Jake je objavio novi video u kome se šali na račun Tane jer ju je ubedio da joj je kupio Mercedes koji toliko želi, ali se ispostavilo da on u stvari pripada nekom drugo. Ipak, ona je to dobro prihvatila!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tana Mongeau

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jake Paul se stidi svojih izjava o Zaynu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.