Koncert ‘Vax Live: The Concert to Reunite the World’ je konačno ovde!

‘Vax Live: The Concert to Reunite the World’ čija voditeljka je pevačica Selena Gomez je konačno stigao. Kao što smo već pisali o tome, ovim koncertom svetske zvezde žele da pobude poverenje kod ljudi o vakcinama protiv virusa COVID-19 i da im pruže prave informacije zašto treba da se vakcinišu. Takođe je svrha emisije bila da se pozovu svetski lideri da doniraju doze vakcine za ugrožene zemlje. Ovaj koncert se emitovao 8. maja na YouTubeu, a prethodno je bio snimljen prošle nedelje u Sofi stadionu u Los Anđelesu.

Voditelja koncerta, Selena Gomez, nosila je zadivljujuću dugačku crnu haljinu dok je najvaljivala početak ovog događaja. Princ Harry i njegova supruga Meghan Markle na ovom događaju su predsedali kampanju Vax Live. Među ostalim izlagačima bili su i Olivia Munn, Sean Penn, Ben Affleck i Chrissy Teigen. Penn je izašao na scenu kao predstavnik organizacije koja je bila ključna za vakcinisanje u SADu. Chrissy je ovaj događaj i publiku u stadionu nazvala ‘kućom nade’.

Na koncertu su nastupali Eddie Vedder, NCT 127 i H.E.R., ali najveći utisak na nas je ostavila Jennifer Lopez koja je i zatvorila emisiju zajedno sa svojom majkom dok su pevale ‘Sweet Caroline’. Saweetie je nastupala svoju pesmu ‘Fast (Motion)’, a tu su bili i Foo Fighters i J Balvin. Takođe su se u emisiji pojavili i američki predsednik Biden i njegova žena.

Pročitajte još  Taylor Swift potvrdila da je Justin Bieber varao Selenu Gomez!

Bilo je i smešnih izlaganja gde su glumac Ben Affleck i voditelj Jimmy Kimmel izašli na scenu, a voditelj se obukao u kostim Robina misleći da će se Ben pojaviti u kostimu Betmena, ali on je došao u normalnom večernjem odelu.

Tokom koncerta Selena je održala i dirljiv govor, ”Ne možemo potceniti hitnost ovog trenutka ovog trenutka i želimo da se svi na planeti vakcinišu. jako sam srećna što mogu da vas obavestim da je ‘Cisco and P&G’ donirala nevorovatnih 5 miliona dolara, a takođe je i ‘Mastercard’ donirala 25 miliona dolara za osiguranje ravnopravnosti vakcina.” rekla je.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube screenshot

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Justin priznaje da je varao Selenu: Bilo je teško odoleti svim tim lepim ženama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.