Selena Gomez poziva predsednike da doniraju dodatne vakcine protiv virusa COVID-19!

Povodom pandemije virusa COVID-19, Sofi stadion u Inglewoodu održaće koncert najvećih svetskih zvezda koji će biti emitovan širom sveta u okviru ‘Vax Live’ koncerta čiji domaćin će biti ni manje ni više nego Selena Gomez. Ovim koncertom globalni napori žele da pobude poverenje ljudi u vakcine protiv COVID-19 virusa, a Selena Gomez u okviru kampanje takođe poziva i predsednike da doniraju što više vakcina za ugrožene zemlje!

Pevačica Selena Gomez oglasila se na Twitteru kako bi, u okviru kampanje Vax Live, pozvala svetske lidere iz Italije, Španije, Francuske, SADa i Novog Zelanda da doniraju vakcine protiv COVID-19 virusa. Španski premijer Pedro Sánchez najavio je kako će Španija tokom 2021. godine donirati 7.5 miliona doza vakcine Latinskoj Americi i Karibima kao podrška Vax Live kampanji. U nedelju ujutru premijer je odgovorio na pevačicin zahtev:

Selena je takođe pozvala novozelandsku premijerku Jacindu Ardern, kao i ministarku Nanaiau Mahutu da se obavežu da će osigurati da azijsko-pacifički region dobije pristup vakcinama. Pevačica je pozvala i SAD i EU da se pridruže kampanji.

Francuski predsednik Emmanuel Macron najavio je slanje doza vakcina u Afriku nakon poziva Selene Gomez na Twitteru.

‘Vax Live: The Concert to Reunite the World’ svetski događaj biće održan 8. maja i emitovaće se na ABCu, CBSu, Foxu, YouTubeu kao i na iHeartMedia radio stanicama. Selena Gomez biće domaćin ovog koncerta u kom će nastupati Jennifer Lopez, Eddie Vedder, Foo Fighters, J Balvin i H.E.R. ”Počastvovana sam što ću biti domaćin ovog događaja. Ovo je istorijski trenutak da podstaknemo ljude širom sveta da prime vakcinu protiv COVID-19 virusa. Želimo da okupimo ljude za muzičku noć kakvu prošle godine nismo mogli da imamo. Jedva čekam da budem deo toga! – izjavila je Selena.

Pročitajte još  Rođendanski poklon: "Revival" samo u Srbiji i Hrvatskoj košta 280 dinara/17 kuna!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.