Bolesno: U Maleziji žele da kazne osobe koje su dopustile da Selena Gomez tamo održi koncert!

Selena Gomez održala je koncert u Maleziji 25. jula prošle godine a od tad u ovoj veoma religioznoj zemlji se ne smiruju strasti i traži se osoba koja joj je dozvolila tako nešto.

Lokalni mediji sad traže žrtvu pa se različiti političari i religiozni lideri sad brane kako nisu oni dopustili Seleni da uđe u zemlju. Jedna od organizacija koja je optužena za to jeste Odeljenje islamskog razvoja iz kog poručuju da je skandalozno što je Sel pevala ali da to nema veze sa njima. “Ovakve glasine nam samo štete. Bolje je da ste nas pitali o tome nego što ste nas napali”, poručuje lider ove organizacije.

Ako se pitate u čemu je bio problem s obzirom da Selena na svojim koncertima ne govori o religiji niti psuje u pesmama, verovali ili ne, ocenjeno je da je Selena bila previše seksi iako je za tu priliku bila obučena od glave do pete, za razliku od koncerata po Americi.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sel Go hvali Zayna: "Obožavam njegove pesme!"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.