Karol Sevilla o budućim planovima: Fokusirana sam na turneju po Latinskoj Americi, posle nje ću razmišljati dalje!Karol Sevilla uživa u slavi koju je stekla zahvaljujući „Soy Luni“, ali neće razmišljati previše unapred o narednom koraku!

„Najviše sam fokusirana na turneju po Latinskoj Americi. Biće to komplikovan šou, ali lepo je raditi na tome i nisam razmišljala ni o čemu drugom. Kasnije ću videti kojim putem ću krenuti“ odlučila je Karol, dok se u međuvremenu druži sa svojim velikim fandomom na društvenim mrežama, kako ona kaže, svakoga dana i sve vreme. „Na telefonu nisam samo kad imam šou. Sa fanovima sam stalno i onakva sam kakva jesam, jer želim da onu znaju pravu mene“ otkriva ona.

Karol takođe naziva sebe perfekcionistom, jer ističe da je na svako snimanje došla savršeno spremna i nikad ne dozvoljava da joj nešto promakne! „Uvek sam bila takva, otkad sam se sa šest godina posvetila ovom poslu. Dolazim uvek sa naučenim tekstom, na vreme ili pre dogovorenog vremena. Nekad sam se nervirala što drugi nisu tako posvećeni, ali navikneš se vremenom“ objašnjava Karol – razumemo je u potpunosti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Anđelin blog: Kako sam postala Karolista

7 thoughts on “Karol Sevilla o budućim planovima: Fokusirana sam na turneju po Latinskoj Americi, posle nje ću razmišljati dalje!

  1. Famozo jel bbi mogli da nama Karolistima pomoci da kad Karol krene na svjetsku turneju da ju dovedemo u HR i Srbiju jer stvarno ima puno karolista i lunista koji bi zeljeli da karol dođe na Balkan. Neznam za ostale zemlje ali u Hrvatskoj ima jako puno karolista. A i tu bi se na Disneyu kod nas trebala krenut prikazivat Soy Luna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.