Karol Sevilla: Jako sam pogrešila zakazujući turneju na Balkanu!

Karol Sevilla ovih dana je baš voljna da govori za medije, a u intervjuu za peruanski La Republica ona je otkrila svoje planove za budućnost i još jednom se osvrnula na svoju otkazanu turneju. Kako Karol ističe, iz današnje perspektive ona shvata da je greška što ju je uopšte i zakazivala.

“Jednog dana sam se probudila u suzama i pitala sam se šta se to dešava sa mnom? Stvarno mislim da je ta turneja bila greška, nisam bila svesna svojih problema”, priča ona. Na pitanje novinara da li je neodgovorno otkazati u poslednji momenat turneju koja je već imala svoje datume, ona ističe da zaista nije bila u stanju da nastupa. “Kad se ‘Soy Luna’ završila, videla sam da su svi pojurili da rade nešto drugo pa sam i ja tako krenula. Sad se osećam ponosno što sam to primenila.”

Da zaista nije problem bio u nama, govori to što je Karol prošle godine odbila ulogu u visokobudžetnom rimejku serije “Quinceañera” koji bi je vinuo u nebo. Međutim, ona kaže da je sad odmorna kao i da je već potpisala ugovor za novo glumački poduhvat velikih razmera! “Imam ponudu da radimo seriju na dve digitalne platforme, ali ne smem ništa da kažem. Ovde se radi o liku koji priča veoma ozbiljnu priču, a ako to prihvatim, to će imati snažan utisak na publiku. Radim i na projektu za tinejdžere. Ipak, ja ću odluke doneti u skladu sa time šta me čini srećnom, a ne da bih usrećila druge. Spremna sam da tumačim zrelije likove, to je promena koja mi je potrebna.”

Pročitajte još  Borba protiv zaborava: Šta će biti sa Karol Sevillom nakon završetka "Soy Lune"?

Karol kaže da sve ovo ne znači da se ona odriče “Soy Lune”. “Ne smeta mi kad me povezuju sa tom serijom. Kad vidim negde nešto sa obeležjima ‘Soy Lune’, ja to snimim i smejem se. Međutim, dosta sam odrasla. Znam da će to uvek biti deo mog života, zbog toga sam sad i poznata. Nije to bio loš projekat – bio je predivan”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Karol Sevilla: Jako sam pogrešila zakazujući turneju na Balkanu!

  1. Bok Famozita, ja sam vam novi post poslala… samo da znate, bez žurbe s obavljivanjem, vidim da vam ponovo šalju brojne sadržaje, a to mi je drago vidjeti 😉

  2. Iskreno, nemora nista ni zakazivati. Zbilja… bila sam toliki njen fan, al cini mi se da je postala zla osoba… Umišljena. Da bar nit ne dolazi. Ne bih isla ni da mi plate koliko mi je odvratna postala. Fuj

  3. Pogreila je njenamama štoju je rodila,takva osoba ne treba da postoji ne znam zašto uopštepišete o toj nezahvalnici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.