Karol Sevilla: Nisam htela da pevam pesme iz “Soy Lune” na turneji!

Karol Sevilla konačno kreće na svoju odlaganu svetsku turneju, a prvi na redu biće domaći teren, odnosno nastupi u Meksiku koji slede narednih nedelja. Pevačica i glumica u ovom intervjuu otkriva kako će sve to izgledati i poručuje da stvari nisu bile nimalo jednostavne, naročito kad je reč o izboru pesama!

Ona tako ističe da je bila protiv toga da peva pesme iz “Soy Lune”. “Da, mnogi ljudi su mi rekli da očekuju pesme iz serije, ali ja sam se borila protiv toga jer je Luna izmišljeni lik. Ipak, imaćemo Disney moment u šou. Biće dve pesme iz ‘Soy Lune’ koje najviše volim. Shvatila sam na kraju da je Luna moj lik! Pevaću i pesme iz filmova ‘Coco’ i ‘WiFi Ralph.'”

Ona ističe i da je puno toga naučila glumeći Lunu. “To što sam bila u Argentini je učinilo da brže odrastem, a naučila sam da se borim za ono što želim. Kad se sve završilo, bilo mi je teško da ostanem bez tog lika. Dva dana sam plakala i pitala se kako li je sve tako brzo prošlo”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Neviđena katastrofa: U Americi prodato 100 Soy Luna albuma za pet meseci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.