Karol Sevilla pala tokom nastupa u La Pazu, morala da napusti binu!

Zvezde često slučajno padnu tokom zahtevnih plesnih pokreta na koncertima, ali Karol Sevilla je imala pad posle kog nije mogla samo da ustane i nastavi dalje!

Naime, Karol i ekipa „Soy Lune“ imali su u petak koncert u La Pazu sa spektakularnim koreografijama na rolerima, a Karol je u jednom trenutku dok je izvodila „La vida es un sueño” pala na leđa i zamalo se opasno povredila! Ovaj pad nije bio lagan kao što to često biva sa padovima pevača na koncertima, jer su ove koreografije mnogo zahtevnije, tako da je Karol 40 minuta provela van bine a njen tim je nastavio da peva.

„Želim da se izvinim što ne učestvujem u šou, jako me boli, ali kako kažu, iz padova učimo i moramo da ustanemo podignute glave“ rekla je Karol, nakon čega je ostala na bini, ali se nije pridružila koreografiji na rolerima – ovo svakako neće ugroziti turneju po Boliviji i koncerti se nastavljaju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Karol Sevilla: Hoću duet sa Lali!

9 thoughts on “Karol Sevilla pala tokom nastupa u La Pazu, morala da napusti binu!

      1. Slicna ali i ne ista stvar 🙂
        Videla sam na you tube ima snimak nije neki pad ali je bolelo,mislim da se greske dogadjaju ali bi onda Disney trebao da prestane da se hvali kako su oni najjbolji i kako nikad ne grese a tokom i Soy Luna i Violetta nastupa imaju dosta gresaka ili omase korak ili nisu sinhronizovani ali niko nije savrsen pa ni taj Disney,Soy Luna itd…

  1. Baby zao mi ju je jakoooo bio ne video na instagramu i bas se vidi da je jakooo pala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.