Konačno: Izdat nalog za hapšenje dilera koji je drogom snabdevao Demi Lovato

Na zgražavanje javnosti, diler droge Brandon Johnson ostao je na slobodi i pored izjave u kameru da je upravo on snabdevao Demi i one noći kad je mogla da umre, kao i da se ne osećam odgovornim. Pravda je ipak spora, ali dostižna!

Kako prenosi TMZ koji je i radio intervju sa ovim dilerom, policija je izdala nalog za njegovo hapšenje, doduše za stvari koje je radio pre nego što je unesrećio Demi. Naime, on je u junu hapšen zbog posedovanja kokaina i vožnje pod uticajem droga, ali je tad pušten da se brani sa slobode. Ipak, kako je on propustio suđenje ovog ponedeljka, policija je izdala nalog da se uhapsi!

Iako on i dalje neće biti procesuiran zbog prodaje droge Demi, zbog svega što je radio prošlih godina, a sad i bežanja od pravne države, mogla bi da ga očekuje dugogodišnja robija. Tome treba dodati da je on prethodno hapšen i u martu kad je kod njega pronađena veća količina droga kao i napunjen pištolj.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ko se tuče taj se voli: Demika demonstrirala snagu na svom momku! (video)

3 thoughts on “Konačno: Izdat nalog za hapšenje dilera koji je drogom snabdevao Demi Lovato

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.