Konačno: Izdat nalog za hapšenje dilera koji je drogom snabdevao Demi Lovato

Na zgražavanje javnosti, diler droge Brandon Johnson ostao je na slobodi i pored izjave u kameru da je upravo on snabdevao Demi i one noći kad je mogla da umre, kao i da se ne osećam odgovornim. Pravda je ipak spora, ali dostižna!

Kako prenosi TMZ koji je i radio intervju sa ovim dilerom, policija je izdala nalog za njegovo hapšenje, doduše za stvari koje je radio pre nego što je unesrećio Demi. Naime, on je u junu hapšen zbog posedovanja kokaina i vožnje pod uticajem droga, ali je tad pušten da se brani sa slobode. Ipak, kako je on propustio suđenje ovog ponedeljka, policija je izdala nalog da se uhapsi!

Iako on i dalje neće biti procesuiran zbog prodaje droge Demi, zbog svega što je radio prošlih godina, a sad i bežanja od pravne države, mogla bi da ga očekuje dugogodišnja robija. Tome treba dodati da je on prethodno hapšen i u martu kad je kod njega pronađena veća količina droga kao i napunjen pištolj.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Koncerti u 2016: Šta je sa Lodo, Tini, Jorgeom, 5SOS, 1D...

3 thoughts on “Konačno: Izdat nalog za hapšenje dilera koji je drogom snabdevao Demi Lovato

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.