Ne propustite: Avril Lavigne nam posle pet godina predstavlja svoj prvi singl!

Avril Lavigne nekad je bila jedna od najvećih mladih zvezda sveta, ali usled brojnih zdravstvenih problema uzorkovanih lajmskom bolešću, muzičarka je skroz nestala iz javnosti. Ipak, sudeći po singlu “Head Above Water” kojim najavljuje svoj novi album, ima šanse da sve bude kao nekad!

Avril se pre objavljivanja pesma obratila fandomu pismom u kome je između ostalog rekla, “Provela sam poslednjih par godina kući boreći se sa lajmskom bolešću. To su bile najgore godine mog života dok sam prolazila kroz fizičke i emotivne bitke. Sve sam to pretvorila u muziku na koju sam ponosna. Muzika mi je pomogla da ozdravim i preživim.”

Pesma “Head Above Water” nastala je u momentima kad je Avril rekla da se spremala na smrt jer je osećala da joj telo polako otkazuje. “Osećala sam da se davim, da ne mogu da dišem. Moja majka me je držala a u njenim rukama sam napisala ovu pesmu u kojoj pričam svoju priču.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Poslednji je dan glasanja: Koju zvezdu želiš da Ryan nacrta?

9 thoughts on “Ne propustite: Avril Lavigne nam posle pet godina predstavlja svoj prvi singl!

  1. Napokon! Pjesma je stvarno vrih tako mi je drago da se Avril vratila i da je sada dobro nadam se da ce uskoro biti jos ovakvih predobrih pjesama od nje!😍😍😍😍

  2. Famozo Avril ce najvjerovatnije uskoro izbaciti novi album a najvjerovatnije ce biti i turneja da li bi bilo sanse da ona posjeti nas region?!😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.