Skandal: Oslobođen diler droge koji ju je prodao Demi Lovato!

Iako je otvoreno, u kameru priznao da se bavi prodajom droge, da je drogu prodao Demi Lovato pa čak i da se drogirao zajedno sa njom, diler Brandon Johnson ostaće na slobodi jer policija smatra da nema razloga da ga pozove ni na informativni razgovor, a kamoli uhapsi.

Iako su svi očekivali da će policija intervenisati makar nakon njegovog intervjua za TMZ (gde je takođe delovao kao da je pod dejstvom nečega). Kako se navodi, kad se neko predozira, to se smatra medicinskom intervenciju koja spada u samopovređivanje. U prevodu, Demi Lovato ne može da odgovara jer nije povredila baš nikog osim same sebe.

Sa druge strane, nije jasno kako sve ovo oslobađa krivice Brandona. Dilovanje droge naravno spada u prekršaje za koje sledi višegodišnja zatvorska kazna, ali policija će ga iz nekog razloga ostaviti na miru kako bi on nesmetano mogao da radi svoj “posao”. Naravoučenije iz svega – vodite računa o sebi, jer nekad ne možemo da računamo na pomoć drugih.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Demi Lovato je najtraženija ličnost godine!

4 thoughts on “Skandal: Oslobođen diler droge koji ju je prodao Demi Lovato!

  1. pobogu, pa taj covek je zasluzio dozivotnu zbog onog sto je ucinio a ne da bude oslobodjen

  2. Pa tipično za večinu svijeta… nažalost je tak… kriminalnici i dileri se šetaju po gradu..

    Čak mislim da ju je i ubio s tom drogom, pustili bi ga nažalost da slobodno šeta… 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.