Konačno: Uhapšen monstrum zbog kojeg je Demi Lovato umalo umrla

Mnogi su bili u šoku kad je diler droge Brandon Lewis pred kamerama ispričao da je on taj koji je ponovo navukao Demi Lovato na taj otrov, a ipak nije završio u zatvor. Pravda stiže tek sad, skoro godinu dana kasnije i to ne zbog toga slučaja već jer je on uhapšen u pokušaju krađe, i to dok su mu džepovi bili puni nedozvoljenih supstanci.

U saopštenju policije, kaže se, “Brandon je ušao u butik gde je pokupio ranac, par pantalona i duks sa kapuljačom što je želeo da proba. Rečeno nam je da je on nakon toga probao da izađe sa rancem i da pobegne a da ne plati robu, ali ga je obezbeđenje zaustavilo, a kod njega su pronašli i drogu.”

Zbog svega, on će konačno završiti na robiji, ali teško je za očekivati da će u pitanju biti veća kazna od par meseci zatvora. Demi se družila sa Brandonom tokom prošle godine, a on ju je redovno snabedovao drogom, pa i dozom koja je umala bila fatalna po nju u avgustu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pažnja: Ovo je tekst za sve fandome!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.