Pronađen diler droge koji je umalo ubio Demi Lovato, već hapšen u martu ove godine

Demi Lovato umalo je umrla u svojoj kući 24. jula nakon unošenja u sebe kombinaciju lekova protiv bolova, a diler sa kojim je provela to veče i koji je pobegao sa lica mesta kad je ona ostala bez svesti, konačno je identifikovan.

Kako navodi TMZ, u pitanju je izvesni Brandon Johnson koji je već hapšen bezbroj puta zbog posedovanja narkotika i oružja, a lišavan je slobode i zbog vožnje u pijanom stanju. On je poslednji put bio iza rešetaka u martu, a pušten je na slobodu do početka suđenja koje još nije ni počelo.

Kako se navodi, on je Demi prodavao drogu još od aprila, a pevačica je tad i počela da vene, oteravši od sebe svoje bliske saradnike i prijatelje. Neki izvori čak tvrde da su Demi i ovaj kriminalac bili u vezi u prethodnih meseci. Inače, navodi se da je droga koju je Demi uzela bila dodatno zatrovana supstancama koje su i doprinele da ona bude na ivici smrti. Policija za sad ne saopštava da li je Brandon Johnson uhapšen.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Propevala na španskom: Demi Lovato i Luis Fonsi objavili spot za "Échame La Culpa"

4 thoughts on “Pronađen diler droge koji je umalo ubio Demi Lovato, već hapšen u martu ove godine

  1. Kako grozan čovjek, takvi ljudi poput njega mi se gade.
    Osim što ju je psihički uništavao, kao i njeno zdravlje, pobjegao je i pustio da umre, odim da joj pomogne čak iako je kriv.
    Nadam se da će trunuti u zatvoru, jer ovo je na neki način pokušaj ubistva.

  2. Drago mi je što su ga uhvatili, ali ipak nije on kriv za ono što se desilo Demi već ona sama

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.