Ko donira najviše para na akciji ugostiće Justina Biebera u svom domu!

Zvezde širom sveta pokušavaju da pomognu najugroženijim ljudima u doba pandemije Korona virusom, a među njima je i Justin Bieber koji nikad nije odbijao da priskoči u pomoć ovakve vrste. Mladi pevač se sada odlučio da organizuje nešto malo drugačije, tačnije aukciju čiji će novac donirati u humanitarne svrhe, što je dobar gest, iako se nedavno našao na meti negativnih komentara nakon izjava u live videu sa Kendall Jenner.

Naime, Jus je na svom Instagram profilu objavio kraći video ispod kog je u opisu napisao pojašnjenje o čemu se tačno radi. Znači, Justin kaže da svi (iz Amerike) mogu da se takmiče i sve je to nazvao #ALLINCHALENGE objasnivši da ako odu na link koji se nalazi u opisu imaju šanse da baš oni budu ti koji će ga ugostiti u svojoj kući kako bi im otpevao pesmu koju svi vole i često mu traže, a to je “One Less Lonely Girl” i još neke druge. “Na aukciji nudim jedno super iskustvo, gde ću odleteti do kuće pobednika i otpevati mu “One Less Lonely Girl”. Mislim da je ovo odlična prilika i da će mi biti zabavno,” prokomentarisao je Jus u videu.

Cilj ove akcije, tačnije aukcije jeste da se prikupi novac za gladne. Pevač je takođe izazvao Kanye Westa, Chrisa Browna i Chrisa Pratta da urade isto i pridruže se ovom izazovu! “Vreme “isporuke” nagrade biće naknadno ugovoreno kada su obe strane slobodne, a sve će se obaviti kasnije kad to bude moguće,” pisalo je u saopštenju na sajtu. Čak i donacija od 10 američkih dolara može mnogo da pomogne narodu u Americi, a pored ove nagrade tu su i druge poput: učestvovanja u sledećem filmu Kevina Hearta, gostovanje u emisiji Ellen DeGeneres ili igranje golfa sa Justinom Timberlakeom.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Poručili ste nam: Martina Stoessel je prva velika teen zvezda koja će nam doći!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.